360graders kursus

360OBÆREDYGTIGHED

FOR BESTYRELSESMEDLEMMER

Få et 360 graders overblik over bæredygtighed på 2 kursusdage - online, så du er sikret fleksibilitet

Forstå sammenhængen mellem de forskellige aspekter af bæredygtighed. Bliv i stand til at forudsige forskellige afledte konsekvenser af nye beslutninger. 

Kurset kommer hele vejen rundt om økonomi, drift, udvikling, kultur, medarbejdere, eksternt samarbejde, resultater og afrapportering. 

Dine undervisere er specialister på hvert sit område, så du er sikret et højt fagligt niveau og passende afveksling. Vi ved online undervisning er hårdt, men hos os er du i gode hænder. Vi har prøvet det før!

PRAKTISK

Undervisere

Astrid Carl, Direktør, Green Moves ApS

Christian Poll, Seniorrådgiver, DTU Management

Marianne Kalb, Strategisk rådgiver, Kalb


1:1 online optaktsmøde

2 online kursusdage:
Ikke fastsat
Kl. 8.30 - 16.00

Pris: kr. 10.000 + moms 

Platform: Teams


Send mig information om kommende kurser

Målgruppe og ønsker om udbytte

360 graders kurset sætter dig som bestyrelsesmedlem i stand til at at forudse, hvilke konsekvenser én beslutning om bæredygtighed ét sted i organisationen har i en anden del af organisationen.

Du skal vælge dette kursus, når du har en god basal forståelse af bæredygtighed, og gerne vil:

 • have oversigt over de indbyrdes sammenhænge mellem forskellige aspekter af bæredygtighed
 • introduceres til et nyt niveau af kompleksitet
 • have en bedre forståelse af, hvad der er skrøner og hvad der er fakta
 • forstå hvordan og hvornår der er modstridende effekter
 • kunne se sammenhænge, dilemmaer og modsætninger
 • vide, hvad du skal være på vagt overfor
 • vide, hvilke spørgsmål du skal stille

Hvad siger andre?


"Astrid Carl holdt et oplæg om cirkulær økonomi på Syddansk Universitet i Slagelse i forbindelse med projektet ’Uddannelsernes Fællescase 2020’, hvor studerende inden for entreprenørskab, erhvervsøkonomi og markedsføring udarbejder bæredygtige løsninger til en lokal virksomhed [.... ].


Astrids oplæg var skarpt og tankevækkende og med en god balance mellem facts, forklaringer, egne erfaringer og cases. Præsentationen var levende og vores studerende var meget interesserede. Efter oplægget havde vi en god diskussion, hvor Astrid var velforberedt på og engageret i at besvare spørgsmål.


Vi kan på den baggrund varmt anbefale Astrid Carl og Green Moves som oplægsholder og sparringspartner i krydsfeltet mellem bæredygtighed og entreprenørskab".


Martin Senderovitz

Lektor,Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse,Syddansk Universitet

Kursusindhold

På kursets to dage kommer vi omkring bæredygtighed i et 360 graders perspektiv.

Kurset forbinder de forskellige elementer af bæredygtighed, så du kan se den røde tråd i sammenhænge og effekter af indsatser. 

Bæredygtighed er et område med mange myter og faldgruber, og du lærer, hvad du skal være på vagt overfor. Modulerne dækker følgende emner:  

 • Hvad er cirkulær økonomi og hvordan arbejder man strategisk med cirkulær økonomi?  
 • Hvad er FN's 17 Verdensmål og hvordan arbejder man strategisk med dem?
 • Hvad er bæredygtighed - og hvilke aspekter af den klima/miljømæssige bæredygtighed skal man kende?
 • Hvad er sammenhængen mellem CO2-udledning, cirkulær økonomi, transport, affald, produktion og produktionsspild, materialevalg, produktdesign, indkøbspolitik, affaldssortering og forretningsmodeller?
 • Medarbejderinvolvering
 • Hvad er de økonomiske aspekter af at øge sin bæredygtige profil? 
 • Hvilke risici er der ved at tage fat på den grønne omstilling? Hvilke risici er der ved at lade være?
 • KPI'er, data, dokumentation, certifikater, ESG-regnskaber, intern og ekstern kommunikation, markedsføring og shitstorms. 

Om kursusforløbet


Individuel session

Kurset starter med en 1:1 online session på op til 20 minutter mellem hver deltager og underviseren inden kurset. Du kan booke tidspunktet i underviserens kalender eller du kan bede om at blive ringet op for aftale af et tidspunkt. 


Afveksling i programmet

De to online kursusdage er planlagt med en afveksling mellem forskellige oplægsholdere, teori, best pracises og dialog mellem deltagerne.


Vi opfordrer til, at I tager en udendørs Walk and Talk når der er break out sessions. Der er desuden indlagt regelmæssige pauser for at sikre vilkår for en god indlæring. 

BLIV KLÆDT PÅ

TIL AT UDFORDRE


Løft dit ansvar som bestyrelsesmedlem ved at være klædt på til fremtidens udvikling inden for bæredygtighed. Vid hvad du skal være på vagt overfor og hvilke spørgsmål du skal stille.

BLIV KLÆDT PÅ

TIL AT BESLUTTE


Bliv tryg i dit overblik over sammenhænge på kryds og tværs af organisationen. Når I træffer en beslutning i bestyrelsen forstår du de fulde konsekvenser i alle dele af organisationen på forhånd.

BLIV KLÆDT PÅ

TIL AT UDVIKLE


Forretningsforhold, vi ikke kan forestille os i dag, bliver normalen fremover. Giv dig selv gode forudsætninger for at være en del af udviklingen, så du kan se og handle på  trends, der er på vej op. 

Klar til at prøve?

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
 
Ja, I må gerne opbevare mine oplysninger.
 
 

Om os

HVEM ER GREEN MOVES APS?

Læs vores artikler på bloggen, på csr.dk og i vores nyhedsbreve

Mission

"Green Moves' mission er at gøre en forskel til det bedre for jorden gennem at skabe værdi for vores kunder ved at udvikle og bygge bro fra grønne visioner til konkrete resultater gennem saglig og rettidig rådgivning og sparring."

Vi har erfaring fra fødevareproducenter, oplevelsesindustrien, transportører, byggebranchen, nedbrydere, den finansielle sektor, forsyningsvirksomheder, jern- og metalindustrien, grossister, m.fl.