Lej en specialist

Lej en specialist

Står I med denne udfordring?


I ved, I har en opgave, måske kender I den delvist og måske kender I den helt - men den er ikke stå stor, at I kan allokere en hel person til det og jeres nuværende personale kan ikke tage flere opgaver ind eller har ikke kompetencerne. 

Løsningen er at hyre Astrid Carl på deltid


Astrid har stor erfaring med at lede processer, udvikle nye tiltag og sikre implementering af dem. Astrids erfaringer spænder så vidt, at det er for meget at beskrive dem her i detaljer. 


Brug Astrid som en overgangsfigur til at få bæredygtigheden sat på skinner, uanset om vi starter i helikopteren med topledelsen eller på fabriksgulvet. 


Astrid arbejder også som fast tilknyttet freelance Sustainability Business Partner.

"Dan-Vals har fået udviklet en CO2e-beregner af Astrid Carl fra Green Moves, og den blev lige som vi havde drømt om! Vi kan nu levere oplysninger om CO2e-aftryk på vores produkter. 


Jeg anbefaler helt klart Astrid til alle, som vil kunne beregne deres CO2e-aftryk".


- Kenneth Paulsen

Partner

Dan Vals A/S 

DET MED SMÅTLEJ EN SPECIALIST


Hyr Astrid to timer eller en dag om ugen i flere måneder. Det kan være på distancen, med fysisk fremmøde eller en hybridløsning.


Drag nytte af summen af Astrids store viden, overblik, erfaringer og netværk inden for bæredygtighed og forretningsudvikling.


Pris afhænger af varighed, hyppighed og andre forhold. 


Lej den specialist!

Ring og lad os finde ud af, hvornår vi starter.