Lej en specialist

Lej en specialist


eller

en interimleder

Står I med denne udfordring?

I ved, I har en opgave, måske kender I den delvist og måske kender I den helt - men den er ikke stå stor, at I kan allokere en hel person til det og jeres nuværende personale kan ikke tage flere opgaver ind eller har ikke kompetencerne. 

Løsningen er at hyre Astrid Carl på deltid


Astrid har stor erfaring med at lede processer, udvikle nye tiltag og sikre implementering af dem. Astrids erfaringer spænder så vidt, at det er for meget at beskrive dem her i detaljer. 


Brug Astrid som en overgangsfigur til at få bæredygtigheden sat på skinner, uanset om vi starter i helikopteren med topledelsen eller på fabriksgulvet. 

DET MED SMÅTLEJ EN SPECIALIST


Hyr Astrid to timer eller en dag om ugen i flere måneder. 


Drag nytte af summen af Astrids store viden, overblik, erfaringer og netværk inden for bæredygtighed og forretningsudvikling.


Pris afhænger af varighed, hyppighed og andre forhold. 


DET MED SMÅTINTERIMLEDER


Står du med en omfattende opgave som f.eks. at få sat bæredygtighed på sporet fra bunden i et langt sejt træk, men mangler indsigt, tid og personale, så se med her. 


Med respekt for organisationen og opgaverne kan Astrid tage ansvar for at styre jer gennem de fornødne analyser, processer og beslutninger så I med rettidig omhu kommer i mål. 

Lej en specialist


Ring og lad os finde ud af, hvornår vi starter