Foredrag, workshops og kurser

Foredrag, workshops og kurser

Skal I være klogere?

Book et foredrag, hvis I vide hvordan bæredygtighed er relevant for jeres virksomhed, og hvad man kan gøre i en professionel sammenhæng for at få succes med den grønne omstilling.


Astrid tilbyder både skræddersyede og generelle foredrag, der sætter sagen på spidsen og har relevans for alle brancher og virksomhedstyper.


Foredragene kan også ledsages af workshops, hvor deltagerne arbejder med emnet for foredraget set i relation til sine egne forhold. 


I øjeblikket oplever jeg efterspørgsel på skræddersyede foredrag tilpasset den enkelte organisation, foredrag om Verdensmålene og foredrag om klodens tilstand, og hvad vi kan gøre ved det.  


Foredrag bookes gennem bureauet YouandX på siden  Astrid Carl | Youandx

Lyt til en podcast fra 2021 med Astrid Carl i samtale med Niels Svanborg om, hvordan de sociale tilbud allerede arbejder med Verdensmålene uden måske at være klar over det. 

Anbefaling

"Astrid Carl holdt et oplæg om cirkulær økonomi på Syddansk Universitet i Slagelse i forbindelse med projektet ’Uddannelsernes Fællescase 2020’, hvor studerende inden for entreprenørskab, erhvervsøkonomi og markedsføring udarbejder bæredygtige løsninger til en lokal virksomhed – i dette tilfælde Scanmetals A/S.


Astrids oplæg var skarpt og tankevækkende og med en god balance mellem facts, forklaringer, egne erfaringer og cases. Præsentationen var levende og vores studerende var meget interesserede.


Efter oplægget havde vi en god diskussion, hvor Astrid var velforberedt på og engageret i at besvare spørgsmål.


Vi kan på den baggrund varmt anbefale Astrid Carl og Green Moves som oplægsholder og sparringspartner i krydsfeltet mellem bæredygtighed og entreprenørskab."

- Martin Senderovitz

Lektor

Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse

Syddansk Universitet

Martins anbefaling understreges af, at Astrid blev hyret igen.

DET MED SMÅTFOREDRAG, WORKSHOPS OG KURSER


Foredrag kan både være online og med fysisk fremmøde. 


Prisen for et standardforedrag på ca. en time incl spørgsmål og debat er 6.600 kr + moms*.


Foredrag kan udvikles lige præcist til jer og jeres behov, og prisen afspejler foredragets længde og den forventede forberedelsestid. 


Workshops kan ligge i forlængelse af et foredrag, og varer mindst halvanden time. Workshops kan fordele sig over flere gange og kan vare hele dage. Workshops udvikles altid i nøje dialog med opdragsgiver.


*Transport dækkes særskilt og afhænger af afstandDirekte link til booking Astrid Carl | YouandxAnbefaling

" Vi lærte utroligt meget og fik øjnene op for helt nye muligheder, da Astrid Carl stod i spidsen for to workshops i vores virksomhed.


Samtidig inspirerede det alle medarbejdere til

at tænke mere i grøn omstilling og bæredygtighed.


Det kan varmt anbefales."


- Anne Dorthe Elsborg

International sales/Communication, RotoBed® ApS

Køb et foredrag, workshop eller kursus


Ring og lad os finde ud af, hvornår I skal blive klogere

Kundeworkshop anno 2020