Organisation

Om os

ORGANISATION

Vi tilstræber at arbejde som et højtydende team, hvor vores store forskellige fagligheder kommer til gavn for alle vores kunder. Hvis opgaven er stor, kommer I til at møde os alle, hvis opgaven er lille, får I måske kun 1 kontaktperson - men alle rådgivningsopgaver bliver drøftet internt i vores fælles rum. 

Direktør
Astrid Carl


- cand.scient. i biologi

- Teknologisk Diplom i Energi og Miljø

- Eksamineret teamcoach


Kernekompetencer:

Cirkulær økonomi, FN's 17 Verdensmål, bæredygtighed, teamcoaching, systemisk ledelse, designtænkning, ledersparring, strategiudvikling, medarbejderinvolvering, forretningsudvikling, værdikædesamarbejde, Green Restaurant, 


Brancheerfaring:

Hele kæden fra jord til bord, HORESTA området, byggesektoren, transportsektoren, energi- og forsyningssektoren, undervisningssektoren, produktionsvirksomheder, eventbranchen, sko/tekstilindustri, servicevirksomheder, finansiel sektor, erhvervshavne, regioner, kommuner.

Bæredygtighedsfaglig Rådgiver
Julie Vejsgaard Larsen


- cand.polyt. i kemi 


Kernekompetencer:

Julie Vejsgaard Larsen har speciale i  materialer og livscyklusberegninger i Open LCA med anvendelse af EcoInvent.


Julie har derfor ansvar for gennemførsel af detaljerede CO2- og livscyklusberegninger på produkter og systemer, hvilket gør vores B2B og B2G kunder i stand til at afrapportere, kommunikere og markedsføre deres status inden for bæredygtighed og klimabelastning på en veldokumenteret, troværdig og sikker måde. 


Brancheerfaring:

Beklædningsindustrien, fødevareindustrien, restaurationsbranchen, møbelindustrien, byggesektoren, jern- og metalindustri

Grøn Omstillingsrådgiver
Victor Aaris


- cand.scient.anth.


Kernekompetencer:

Ansvar for feltstudier, undervisning, afvikling af workshops, implementering af bæredygtig omstilling og analyser af forbrugeres forhold til bæredygtighed. Det sætter vores B2B og B2G kunder i stand til at træffe velunderbyggede beslutninger om og sikrer en bedre implementering af deres grønne omstilling.  


Victor er på mærkerne - både fordi han er kvik, og fordi det er ham, der har det store overblik over de mange forskellige former for certificeringer, der giver mening for virksomheder inden for miljø.


Brancheerfaring:

Beklædningsindustrien, byggebranchen, fødevarebranchen, restaurationsbranchen.

Administrativ Koordinator
Kim Skovgård Sand Christensen


- cand.merc. International Business


Kernekompetencer:

Administrativ koordination med ansvar for økonomi, IT systemer, udvikling og vedligehold af vores standard operating procedures og øvrige administration. Det er Kim, der har været i aktion, når I får en faktura. 


Brancheerfaring:

Produktions- og handelsvirksomheder, finansiel sektor.

Studentermedhjælper
Simon Carl

Erfaring:

Fødevare- og restaurationsbranchen, detailhandel

Studentermedhjælper
Ebbe Carl

Arbejdsområde:

Hjemmeside, salg og marketing

Søger I hjælp til strategiudvikling, produktudvikling eller ledersparring?


Vi ringer jer gerne op til en uforpligtende snak

 
 
Ja, I må gerne opbevare mine oplysninger.
 
 

Ring til os på 71794593

Læs om vores workshops og kurser her