Grøn forretningsudvikling

Strategiudvikling

Forretningsmodeller

Samarbejdsformer

Produkter

Grøn forretningsudvikling omfatter mange discipliner. Næsten alt kan gøres mere bæredygtigt.


Når I overvejer at arbejde strategisk med bæredygtighed, men endnu ikke ved om eller hvordan I vil gøre det, skal I tage fat i Green Moves. Vi sammensætter det kursus, der sætter jer i stand til at implementere bæredygtige forandringer.


Gennem vores kurser kan I få hjælp til afklaring af, hvilke elementer I jeres forretning I vil arbejde med, og hvordan I skal gribe processen an. 


Vi tilbyder kurser i

GRØN FORRETNINGSUDVIKLING

HVAD KAN I GØRE FOR AT BLIVE MERE BÆREDYGTIGE?


Der er mange veje til at blive mere bæredygtig.


I kan sætte ind på alle dele af jeres forretning - en ad gangen eller samtidigt, hvad der giver bedst mening - , og I kan gøre det ud fra forskellige perspektiver. 


I kan vælge at prioritere FN's Verdensmål for en Bæredygtig Udvikling, I kan vælge at adressere ressourceknapheden og være målrettede på cirkulær økonomi, og I kan vælge at ville gøre noget for klimaet og reducere jeres CO2 udledning.  


Alt dette kan I sætte ind med i forhold til jeres indkøb, produktion, logistik, bygninger, køretøjer, forretningsmodel, værditilbud, produktudvikling, markedsposition, værdikæde, med mere - mulighederne er mange. 


I kan få hjælp hos Green Moves til at udrede den bedste vej for netop jer. Vi hjælper jer med at få overblik, at prioritere, at identificere mulighederne, at inddrage alle lag i virksomheden og planlægge - og måske endda bistå med - implementeringen. 


Sammen med Green Moves kan I være sikre på at nå i mål med resultater, for vi vil gøre en forskel i den praktiske verden, og er ikke tilfredse hvis vores arbejde ender som en rapport i Skyen.


Vores indsats skal omsættes til handling til gavn for jer og til gavn for vores klode!

Vi har hjulpet Nibe Festival til at blive mere bæredygtige. Vi hjalp med at se hvordan deres energiforsyning kan blive mere bæredygtig, hvordan de får reduceret deres affaldsmængde og hvordan deres fremtidige indkøb kan bane vejen for cirkulær økonomi. 

 
 
Ja, I må gerne opbevare mine oplysninger