Foredrag om grøn omstilling

Foredrag

GRØN OMSTILLING

"Grøn omstilling er svaret på klimaforandringerne"

Foredraget sætter spotlight på behovet for grøn omstilling, og hvorfor det vedkommer alle. Der gives en kort indføring i klodens situation med hensyn til ressourcer, råvarer, årsager til klimaforandringer og hvordan det er knyttet til produktionsvirksomheders og transportørers forretning og vilkår.


Aktuel og kommende lovgivning på området, og hvilke krav der stilles til erhvervslivet, vil blive gennemgået.


Der peges på forskellige generelle løsningsmuligheder, som kan inspirere til, hvordan man kan gribe arbejdet an i sin egen virksomhed.

I kan også vælge et skræddersyet foredrag inden for samme emne, der tager udgangspunkt i jeres konkrete situation. Det skræddersyede foredrag vinkler grøn omstilling i forhold til jeres kontekst og branche og tilpasses altid efter hvem I er, hvilket udbytte I ønsker og hvilken sammenhæng, det indgår i.

- Bo Overgaard

Strategi- og forretningsudviklingschef, EL:CON

"Green Moves v/ Astrid Carl faciliterede en workshop hvor vi i EL:CON ville vide mere om den grønne omstilling, samt hvordan vi kan hjælpe vores kunder i denne agenda. 

(...)

Hendes formidling af realiteterne og perspektiverne omkring den grønne omstilling har skabt masser af debat, refleksion og virketrang i EL:CON - præcis som vi ønskede!

Foredrag og workshop blev leveret professionelt, faktuelt og to-the-point - bestemt anbefalelsesværdigt."

Send en besked, og vi kontakter jer

 
 
 
Ja, I må gerne opbevare mine oplysninger
 
 

Ring til os nu på 71794593

Vi holder også kurser og workshops