Ydelser

YDELSER

Foredrag

Bæredygtighed, cirkulær økonomi, FN's 17 verdensmål for en Bæredygtig Udvikling (SDG'erne), industriel symbiose, vedvarende energi - der er meget at holde styr på.  Den grønne omstilling er fluffy og svær at få hold på, indtil man har knækket koden.


Ønsker I at få overblik, viden og indsigt for en større skare, kan I få hjælp af vores foredrag om aktuelle og relevante problemstillinger inden for den grønne omstilling.


Læs mere om foredragene her.


I kan booke Astrid Carl enten her på siden eller gennem YouandX - prisen er den samme, det er blot emnerne, der er forskellige. 


4 moduler

ledersparring, medarbejderproces, grønne forretningsplaner og implementering

Denne folder giver jer overblik over hele rejsen fra ledersparring over medarbejderprocesser til beregningen af grønne forretningsplaner til implementering.


I kan vælge frit mellem modulerne, som naturligvis skræddersyes til jeres behov og ønsker.

Grønne forretningsplaner

Er I parate til at bruge færre ressourcer og vil få refunderet halvdelen af prisen for at få en plan - så se mere her!


SMV'er i hele landet kan få støtte af CLEAN til at få udarbejdet en grøn forretningsplan, der giver konkrete anvisninger til, hvordan I kan opnå besparelser på jeres CO2 udledning, kWh forbrug eller råvareforbrug pr producerede enhed. 


Gennem Green Moves får I adgang til brede kompetencer inden for bæredygtighed både på forretningsmodeller, affald, indkøb, transport, produktudvikling og supply chain optimering.


Alle støttekroner ledsages af en masse, der står "med småt", men gør det nemt for jer selv, og lad os hjælpe jer med at komme i betragtning til tilskuddet.


Læs mere her og ring på 29764593 for at komme i gang.

Bæredygtighed og designtænkning

Bæredygtighed og designingtænkning er meget oppe i tiden, og vil I få udbytte af de to emner, kan I får hjælp hos os.


Her kan I få hjælp til at udvikle bæredygtigheden af jeres nye produkter, arbejdsgange, forretningsmodeller eller jeres egen drift gennem en designtænkningstilgang.


Det er en del af DNA'et hos Green Moves, at vi arbejder med udgangspunkt i designtænkning. Alle medarbejdere kommer på kurser hos Designskolen Kolding for at være skarpe, dele sprog og metoder, så vores problemløsningsstil, design af workshops og undervisningsmetoder er baseret i den samme metodiske tilgang. 


Se mere her.

Screening for nye miljømål og energimål

Er I certificeret efter ISO 14001 eller ISO 50001 er der et krav om fortløbende forbedringer på miljømålene hhv. energimålene. Når man har forfulgt de åbenlyse miljømål, kan det være svært at finde på flere.


Her kan I få hjælp hos Green Moves - uanset om I er certificerede eller ej.


Læs mere om konceptet for screening af nye energi- og miljø mål.

Heldagskurser i FN's 17 Verdensmål og i cirkulær økonomi

FN's 17 Verdensmål

I samarbejde med CLEAN afvikler vi 14 kurser spredt over landet for SMV'er i løbet af andet halvår 2019 om Verdensmålene. Her kan I lære, hvordan I kan bruge FN's 17 Verdensmål strategisk og udvikle jeres virksomhed, produkter og ydelser. 


Alle kurser i Verdensmålene ligger om tirsdagen i ugerne 37 - 51. Se mere her


Cirkulær økonomi

Vi holder også 14 åbne kurser for SMV'er over hele landet, der hjælper jer i gang med cirkulær økonomi.


Alle kurser i cirkulær økonomi ligger om onsdagen i samme by, om der har været verdensmålskursus i om tirsdagen. Se mere her.

Green Moves IVS

Tobaksgården 3, 2.08

8700 Horsenstlf. +(45) 2976 4593

info@greenmoves.dk


CVR 37993875