Foredrag

FOREDRAG


Vil I vide hvad bæredygtighed egentlig er, hvordan I kan blive mere bæredygtige i praksis og hvilke forudsætninger, der er vigtige, hvilke faldgruber og udbytter, der er, så lyt med på vores foredrag.


Green Moves tilbyder foredrag, der sætter sagen på spidsen. Hør hvordan I kan optimere jeres virksomhed, eller lær om baggrunden og nødvendigheden for den grønne omstilling.


Foredragene inspirerer og konkretiserer, hvordan grøn omstilling kan blive til virkelighed hos jer.


Foredraget skal give merværdi for tilhørerne, og derfor er jeres foredrag tilpasset efter modtagergruppen - uanset om er I er chefgruppen på tværs af forvaltningerne i en kommune, en brancheforening, medlemmer af erhvervsrådet, en personaleforening, en borgerforening eller en privat virksomhed eller koncern, der har valgt at sætte fokus på et tema.


Ønsker I et emne, der ikke er omtalt nedenfor, så kontakt os - vi kan finde ud af det meste inden for grøn omstilling.

Få inspiration og viden om, hvordan man kan gribe arbejdet an i sin egen virksomhed.


"Brug bæredygtighed til at trimme jeres virksomhed"

Når I går hjem fra dette foredrag har I lært om alle de områder, der er værd at kende for at lave grøn optimering af jeres virksomhed.


I har lært om alle de områder, hvor virksomheden med sikkerhed kan spare penge eller få andre resultater, der gavner bundlinjen gennem grøn omstilling.


Foredraget giver mange konkrete eksempler, så I nemt får inspiration og ny viden, I kan tage med hjem overvejelse for jeres egen udvikling.

"Cirkulær økonomi er kommet for at blive"

Cirkulær økonomi er et af de moderne udtryk, som det kan være svært at nå at forholde sig til, når man sidder i en travl hverdag i en virksomhed. I virkeligheden er cirkulær økonomi sund fornuft og godt købmandskab.


I foredraget får du at vide, hvilke muligheder, der venter på jer, hvis I tager udfordringen op. I lærer om forskellige forretningsmodeller, og hvilke ting, I skal gøre anderledes med jeres produktudvikling, design, produktionslinjer og samarbejdspartnere.


Foredraget er fyldt med konkrete eksempler, der gør det nemmere at se, hvordan I selv kan tage fat. Og ikke mindst taler vi om forudsætninger, faldgruber og udbytte."Hvordan får I glæde af FNs 17 Verdensmål for Bæredygtig Udvikling?"


FNs 17 Verdensmål har vakt genklang, og rigtig mange virksomheder har taget Verdensmålene til sig.


I dette foredrag lærer I om Verdensmålene og om, hvordan I griber arbejdet an med at inddrage dem i jeres egen virkelighed. 


Verdensmålene er et umådeligt stort emne, så I kan også bestille et specialforedrag, der er vinklet lige præcis efter jeres behov. Det kunne for eksempel være, hvordan mål nr 12 spiller sammen med cirkulær økonomi, og hvordan man bruger det i sin markedsføring - uden det bliver green washing.

"Grøn omstilling er svaret på klimaforandringerne"

Foredraget sætter spotlight på behovet for grøn omstilling, og hvorfor det vedkommer alle. Der gives en kort indføring i klodens situation med hensyn til ressourcer, råvarer, årsager til klimaforandringer og hvordan det er knyttet til produktionsvirksomheders og transportørers forretning og vilkår.


Aktuel og kommende lovgivning på området, og hvilke krav der stilles til erhvervslivet, vil blive gennemgået.


Der peges på forskellige generelle løsningsmuligheder, som kan inspirere til, hvordan man kan gribe arbejdet an i sin egen virksomhed.

"Når professionel transport skal være bæredygtig"

Et oversigtsforedrag, der folder bæredygtighed inden for transportområdet ud.


Vi kommer ind på alle de muligheder, der er for at ændre aftaler og adfærd, og hvilke krav I kan møde jeres leverandører med - eller blive mødt med af jeres kunder.


Vi kommer også ind på forskellige typer af drivmidler som bionaturgas, metanol, brint og elektricitet, og hvilke muligheder og begrænsninger det giver for forskellige typer af køretøjer.
For priser og vilkår se nærmere her.

Green Moves IVS

Tobaksgården 3, 2.08

8700 Horsenstlf. +(45) 2976 4593

info@greenmoves.dk


CVR 37993875