Skræddersyede løsninger

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vi tilbyder

Hos Green Moves ligger det os på sinde at give vores kunder den bedst mulige opgaveløsning. Vi skræddersyer gerne en opgave specielt til jer, uanset om I er en privat eller offentlig virksomhed, med udgangspunkt i jeres ønsker og udfordringer.


Vi har kompetencer indenfor bæredygtighed og cirkulær økonomi. Vi har samarbejdet med mange forskellige virksomheder, private og offentlige.


Når I vælger et samarbejde med Green Moves får I kompetent rådgivning fra hele vores team af medarbejdere, hvis kompetencer spænder bredt indenfor både ingeniørvidenskab, biologi, coaching, industrielt design og antropologi. 


Sammen med jer designer vi det bedst mulige forløb, der f.eks. kan indeholde en kombination af ledersparring, strategiudvikling, foredrag, workshops og medarbejderindvolvering. 


Det kan også være noget helt andet - Region Nordjylland har vi f.eks. hjulpet med at udrulle de Lokale Klimahandlingsplaner i alle dele af de regionale virksomheder. 

I kan læse om nogle af de opgaver vi tidligere har løst for forskellige kunder her. Vi har samarbejdet med så forskellige virksomheder som et tømrerfirma, et eventbureau og en region.

Medarbejderne i Green Moves er trænet i at arbejde efter principperne for designtænkning. Det betyder, at I kan forvente en kreativ, dybdegående, fordomsfri og åben form. Gennem en stram processtyring munder det ud i et resultat, der er kvalitetssikret gennem iterative processer og input fra forskellige synspunkter og positioner i jeres virksomhed.

Vi ringer dig gerne op til en snak om, hvordan vi bedst kan skræddersy en løsning til jer.


Udfyld blot navn og telefonnummer til højre. 

 
 
Ja, I må gerne opbevare mine oplysninger.
 
 

Ring til os nu på 71794593 og få en skræddersyet løsning