Vi tilbyder

Vi tilbyder

HJÆLP TIL GRØN OMSTILLING

FRA SPARRING TIL IMPLEMENTERING

Har I brug for viden? Køb sparring, foredrag, kurser og workshops


Uanset hvor langt I er nået i jeres grønne omstilling, kan I få hjælp med viden og sparring. Vores speciale er grøn forretningsudvikling, cirkulær økonomi, ressourceoptimering og FN's 17 Verdensmål. 


For alle

Vi tilbyder foredrag og workshops, der er velegnet til for eksempel netværk og erhvervsråd.


Emnet foldes ud, så baggrund, kontekst, og de kommercielle perspektiver står klart. 


For de få

I kan også få viden og vidensdeling, der er helt specifikt målrettet jeres situation.


Mangler I faglig viden om, hvilke forretningsmuligheder der ligger i at arbejde med bæredygtighed og cirkulær økonomi for netop jeres virksomhed, kan vi starte med 1:1 ledersparring og sparring med direktionen.


For de mange

Er I en brancheforening, en virksomhed eller kommune, der skal udvikle eller udrulle nye tiltag, kan I få skræddersyede foredrag og workshops. Så vinkler vi det præcist efter jeres ønsker.


Se mere om  ledersparring, 

foredrag, workshops og kurser.

Få hjælp til strategi- og forretningsudvikling


Vi arbejder ud fra det grundlæggende præmis, at I er eksperter på jeres egen virkelighed og vi er eksperter i bæredygtighed, grøn omstilling og cirkulær økonomi.  Ved at forene vores viden og kompetencer med jeres vilje til forandring, kan vi sammen flytte jer lige så langt, som I ønsker. 


Det betyder, at I kan få hjælp til alt lige fra sparring om de store principielle beslutninger til revision af jeres forretningsmodel, introduktion af nye cirkulære eller bæredygtige løsninger, til involvering af medarbejderne, udrulning i organisationen og implementeringen helt til I kan se det dokumenteret i den daglige drift. 


I Green Moves finder I et hold af eksperter, der fagligt komplementerer hinanden og hvor alle bidrager til løsningerne. 


Se mere om strategiprocesser, cirkulære forretningsmodeller, grøn forretningsudvikling og den helt skræddersyede løsning

Har du ledt forgæves efter indhold på vores side, eller har du spørgsmål til os? Skriv dem her, så vender vi tilbage til dig. 

 
 
 
Ja, I må gerne opbevare mine oplysninger