Testimonials

"Vi havde Astrid Carl til at fortælle om bæredygtighed og cirkulær økonomi på en af vores månedlige Business Brunch i Ringkøbing Skjern Erhvervsråd.


Emnet er vanskeligt og for mange - "Hvordan gør man det rent faktisk?"  Det var vi meget klogere på efter Astrids 60 minutters indlæg, hvor hun på en meget pædagogisk og samtidig jordnær måde fik fortalt budskabet, så det var til at forstå. Hele indlægget var krydret med konkrete eksempler på, hvem var lykkedes med bæredygtighed/cirkulær økonomi og også hvad er udfordringerne/ faldgruberne. Det gjorde indlægget meget levende og yderst interessant.


Deltagerne var meget spørgelystne og jeg kan absolut anbefale Astrid Carl, Green Moves, som oplægsholder, til et seminar eller som facilitator."

Hans Jørn Mikkelsen

Erhvervsdirektør

Bo Overgaard

Strategi- og forretningsudviklingschef

"Green Moves v/ Astrid Carl faciliterede en workshop hvor vi i EL:CON ville vide mere om den grønne omstilling, samt hvordan vi kan hjælpe vores kunder i denne agenda. 

Astrid bestrider en uudtømmelig viden om emnet som bliver underbygget af fakta fra nationale og internationale rapporter samt med håndgribelige og praktiske eksempler. Hendes formidling af realiteterne og perspektiverne omkring den grønne omstilling har skabt masser af debat, refleksion og virketrang i EL:CON - præcis som vi ønskede!

Foredrag og workshop blev leveret professionelt, faktuelt og to-the-point - bestemt anbefalelsesværdigt."

"Ringkøbing Skjern Erhvervsråd har valgt Green Moves som samarbejdspartner til individuelle virksomhedsforløb om cirkulær økonomi i projektet GRO 2.0 (Grøn Ressource Optimering) grundet Green Moves' kompetencer med udarbejdelse af strategiske handlingsplaner indenfor cirkulær økonomi med udgangspunkt i den enkelte virksomhed." 

Lars Korsgaard Jørgensen
Erhvervskonsulent

Claus Meineche

Projektchef og netværksleder

"CLEAN har i forbindelse med projektet CLEAN Green Plan anvendt Green Moves til udførelse af besøgsscreeninger med fokus på cirkulær økonomi hos små og mellemstore virksomheder.


Astrid Carls konpetencer og viden omkring cirkulær økonomi har været en stor hjælp for udførelsen af projektet og har bidraget til såvel projektforbedringer som konkrete forretningsmuligheder hos de besøgte virksomheder.


Astrids kompetencer indenfor cirkulær økonomi og erfaring med afvikling af lignende projekter gør Green Moves til en kompetent og relevant partner indenfor området. "

"Med en blanding af egne erfaringer og evnen til at inddrage, fanger Astrid Carl publikum med en meget troværdig tilgang. 


Under hele oplægget fremstod det klart, at der er en stor viden og passion om cirkulær økonomi og bæredygtighed. 


Teori blev underbygget med konkrete eksempler, der fik budskabet til at blive håndgribeligt frem for "varm luft". 


Astrid Carls foredrag om cirkulær økonomi inspirerer, giver stof til eftertanke og opfordrer samtidigt til handling."

Nils Erik Skaarup Lund
Indehaver

Martha Petersen
Direktør

"Astrid Carl holdt foredrag og workshop om nogle udvalgte verdensmål i vores VL gruppe. Astrid fik of virkelig frem i stolene og fik os engagerede i at diskutere, hvordan verdensmålene kan bruges i vores forretning. Det var rigtig godt. 


Derfor har vi også hyret Astrid til et par workshops om, hvordan Folkesparekassen kan arbejde aktivt med verdensmålene i vores strategi"

Ring til os på 29 76 45 93

Vi kan  tilbyde dig en workshop eller hjælpe med en cirkulær forretningsmodel.

Green Moves IVS

Tobaksgården 3, 2.08

8700 Horsenstlf. +(45) 2976 4593

info@greenmoves.dk


CVR 37993875

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend