95 mio. kr. til grøn omstilling

Nyhedsbrev oktober

95 mio. kr. til grøn omstilling i SMV'er

I kan realisere jeres grønne ambitioner, med tilskud til grøn og cirkulær forretningsudvikling. Cirkulær økonomi og FN's Verdensmål rummer gode forretningspotentialer for virksomheder. I et nyt projekt kan I få støtte til at arbejde indenfor disse områder. 


Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse besluttede i marts 2019 at sætte et større millionbeløb af til grøn og cirkulær omstilling i små og mellemstore virksomheder. CLEAN og Lifestyle & Design Cluster er blevet valgt til at stå for projekterne, de har begge store erfaringer med lignende projekter. 


Projektet vil bl.a. fokusere på cirkulært design som rummer mange forskellige muligheder. Man kan se på Design for Disassembly, hvor produkter designes til at blive skilt ad og genanvendt, eller på at udnytte ressourcerne bedre og mindske spild. 


Derudover er der fokus på bedre genanvendelse af plastik og værdiudnyttelse af materialer. Det kan for eksempel ske gennem værdikædesamarbejder, hvor en anden virksomhed overtager ens spildmateriale eller affald, og anvender det på ny. 


Ansøgningsfristen er endnu ikke offentliggjort, men du kan holde dig opdateret omkring datoer, krav mm. her i nyhedsbrevet.  Hvis du har brug for sparring i forhold til hvordan din virksomhed kan udnytte de potentialer der ligger i at arbejde med cirkulær økonomi, vil vi meget gerne hjælpe. I kan også få en hånd med ansøgningen. Du kan læse mere om projektet her

Ring til os nu på 71794593, hvis du vil drøfte hvordan I kan blive cirkulære