Oktober 2019

Nyhedsbrev oktober

I projektet "Øget vækst gennem cirkulære forretningsmodeller i SMV'er" (CØ SMV) kan virksomheder få støtte til udviklingen af en cirkulær forretningsmodel. Læs om hvilket fokus der lægges vægt på i ansøgningsprocessen og om hvilke fordele I kan opnå ved at fokusere på cirkulær økonomi. 

Danmarks erhvervsfremme-bestyelse har valgt at investere 95% mio. kr. til at hjælpe med grøn og cirkulær omstilling i små og mellemstore danske virksom-heder. Projektet ventes at starte op i begyndelsen af næste år. Læs mere her, så kan I allerede nu forberede jeres ansøgning. 

Hvis I står med en god idé til hvordan i kan udvikle virk-somheden gennem samarbejde med andre, så hjælper vi jer gerne med at udvikle og realisere den. I et projekt i Region Midtjylland kan man få støtte til udviklingen af strategiske net-værk. 

Nedbrydningsvirksomheden HL Rent og Green Moves har startet et samarbejde som har til formål at udvikle en cirkulær forretningsmodel. Green Moves vil se på mulighederne for at genanvende byggematerialer fra de bygninger som HL Rent nedbryder, så materialerne bevarer deres værdi længst muligt. 

De sidste par måneder har vi arbejdet hårdt på at udvikle, designe og opsætte vores nye hjemmeside. Den er netop blevet lanceret og indeholder alt hvad du behøver at vide om hvilke ydelser vi tilbyder, hvem Green Moves er og hvilke kompetencer vi har. 

Ring til os nu på 71794593, hvis du vil drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig