November 2020

Nyhedsbrev november 2020

Green Moves faciliterer i samarbejde med BusinessHorsens en landsdækkende vidensklub for erfaringsudveksling og sparring inden for bæredygtighed og grøn omstilling. Her kan du i et trygt fællesskab få ny inspiration og sparring til din virksomhed.
Læs mere om klubben her.

Julen står for døren, og derfor har vi lavet en julekalender. På alle hverdage vil Astrid Carl gøre dig klogere på bæredygtighed og grøn omstilling og hvordan du kan bruge det i din virksomhed.

Læs mere om hvordan du tilmelder dig her.

Vores Mål-rapporten udspringer af et tredelt projekt, hvor Verdensmålene er grupperet efter social, klimamæssig og økonomisk bæredygtighed. De kommende måneder vil vi gennemgå de tre dele. Her kan du læse om anden del, Vores Planet.

Uni Food Day - del 1: Det bæredygtige køkken

Danish Food Innovation har afholdt Digital Uni Food Day, hvor der var sat fokus på klimaløsninger til fødevareindustrien. Der blev sat spot på bæredygtighed i professionelle køkkener og alternative proteinkilder. Læs vores opsummering af de vigtigste punkter fra dagen.

Året går på hæld, og det samme gør nogle af de kendte puljer, som finansierer grøn omstilling. Her er et overblik over de midler du stadig kan søge, hvis du vil skabe en grønnere virksomhed.

Tidligere nyhedsbreve

Ring til os nu på 71794593, hvis du vil drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig