Marts 2021

Nyhedsbrev marts 2021

Nu kan I søge om tilskud via støtteprogrammet GCO's nye implementeringstøtte. Denne giver jer mulighed for at få tilskud til nye bæredygtige investeringer.

 

Læs mere om ansøgning og krav her.

Hvis man vil sikre sin forretning mod fremtiden og følge med tiden, kræver det, at man forstår den bæredygtige omstilling, som finder sted lige nu. Derfor er det vigtigt, at søge viden. Denne kan du som bestyrelsesmedlem få gennem Green Moves' nye kurser.


Læs mere om kurserne og tankerne bag dem her.Tilmeldingslisten til De Grønne Hjerners Vidensklub vokser, men du kan stadigt nå at tilmlede dig. Green Moves faciliterer i samarbejde med Business Horsens en landsdækkende Vidensklub for erfaringsudveksling inden for bæredygtighed, grøn omstilling, energioptimering og cirkulær økonomi. 


Læs mere om Vidensklubben og tilmeld dig her.

Arbejder du inden for fødevarebranchen? Så skal du tænke cirkulært. Hele madkæden skal designes, så restaffald kan udnyttes på kreativ vis. Få blandt andet et eksempel på, hvordan vegetabilsk restaffald kan blive til animalsk protein med høj ernæring.


Læs mere om hvordan her.

Synes du også, at det er bøvlet at sortere dit erhvervsaffald korrekt? I Aarhus Kommune har et samarbejde mellem Dansk Roadshow og AffaldVarme Aarhus gjort det nemmere for alle erhvervskunder at strømline deres affaldsortering, hvilket sparer tid og danner et bedre overblik.


Læs mere om hvordan her.

Tidligere nyhedsbreve