Om os

Om os

HVEM ER GREEN MOVES?

Mission

"Green Moves' mission er at gøre en forskel til det bedre for jorden gennem at skabe værdi for vores kunder ved at udvikle og bygge bro fra grønne visioner til konkrete resultater gennem saglig og rettidig rådgivning og sparring."

Om os

I Green Moves rådgiver vi små og store virksomheder, kommuner, regioner, netværk og alle andre, der beder om vores hjælp inden for B2B og B2G.


Green Moves blev stiftet i 2016 af Astrid Carl med et ønske om og en passion for at gøre en forskel for jorden og dens beboere i en positiv retning.Kompetencer

Siden er virksomheden vokset til et team på fire fastansatte, hvis fagligheder spænder fra naturvidenskab, ingeniørvidenskab og forretningsudvikling over industriel designfaglighed til samfundsfaglige, humanistiske og procesfaglige perspektiver. 


Vi har kompetencer inden for cirkulær økonomi, bæredygtighed, FN's 17 Verdensmål, ressourceoptimering, grønne forretningsplaner og de processer, der skal til for at gøre visionære idéer til resultater.


Se mere om medarbejderne

Designtænkning

Medarbejderne i Green Moves er trænet i at arbejde efter principperne for designtænkning. Det betyder for jer, at I kan forvente en kreativ, dybdegående, fordomsfri og åben form, der gennem en stram processtyring munder ud i et resultat, der er kvalitetssikret gennem iterative processer og input fra forskellige synspunkter og positioner i jeres virksomhed.


Vi bruger designtænkningsmetoder til at arbejde innovativt både med strategiudvikling og udvikling af nye prototyper og produkter.

Arbejdsform

I er specialister på  jeres egen forretning og vi er specialister på cirkulær økonomi og bæredygtighed. Ved at forene vores viden og kompetencer kan vi flytte jer langt. For når man samarbejder med Green Moves vælger man altid et tæt parløb. 


I Green Moves arbejder vi selv efter principperne for cirkulær økonomi.


Det betyder, at vi har nedbrudt siloerne, og inddrager alle vores kompetencer, viden og erfaringer på tværs af medarbejderstaben for at sikre kvaliteten i opgaveløsningen. 


I får dermed ikke kun en enkelt konsulent, når I samarbejder med os - I får adgang til viden fra et team med mange fagligheder.

Vi ringer gerne op og får en uforpligtende snak om, hvad I har brug for hjælp til for at blive mere bæredygtige enten i jeres egen drift, produkter eller i jeres ydelser.

 
 
 

Ring til os nu på 29 76 45 93

Her er der links til vores referencer og testimonials og til bloggen, hvor vi skriver om faglige emner.

Green Moves IVS

Tobaksgården 3, 2.08

8700 Horsenstlf. +(45) 2976 4593

info@greenmoves.dk


CVR 37993875

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend