Om os

Om os

HVEM ER GREEN MOVES?

Mission

"Green Moves' mission er at gøre en forskel til det bedre for jorden gennem at skabe værdi for vores kunder ved at udvikle og bygge bro fra grønne visioner til konkrete resultater gennem saglig og rettidig rådgivning og sparring."

Om os

I Green Moves ApS rådgiver vi små og store virksomheder, kommuner, regioner, netværk og alle andre, der beder om vores hjælp inden for B2B og B2G.


Green Moves blev stiftet i 2016 af Astrid Carl med et ønske om og en passion for at gøre en forskel for jorden og dens beboere i en positiv retning.Kompetencer

Vi har kompetencer inden for cirkulær økonomi, bæredygtighed, FN's 17 Verdensmål, ressourceoptimering, medarbejderinvolvering, materialevalg, beregning af drivhusgasudledninger, udarbejdelse af LCA'er, ESG rapportering, grønne forretningsplaner og de processer, der skal til for at gøre visionære idéer til resultater.

Designtænkning

Medarbejderne i Green Moves er trænet i at arbejde efter principperne for designtænkning.


Det giver jer sikkerhed for en kreativ, dybdegående og frittænkende proces, der gennem en stram styring munder ud i resultater, der er kvalitetssikret gennem input fra forskellige synspunkter og positioner i jeres virksomhed.


Vi bruger designtænkningsmetoder til at arbejde innovativt både med strategiudvikling og i anden opgaveløsning.

Arbejdsform

I er specialister på  jeres egen forretning og vi er specialiseret i cirkulær økonomi og bæredygtighed. Ved at forene vores viden og kompetencer kan vi flytte jer langt. For når man samarbejder med Green Moves vælger man altid et tæt parløb. 


I Green Moves arbejder vi selv efter principperne for cirkulær økonomi.


Det betyder, at vi har nedbrudt siloerne, og inddrager alle vores kompetencer, viden og erfaringer på tværs af medarbejderstaben for at sikre kvaliteten i opgaveløsningen. 


Har du ledt forgæves efter indhold her på siden, eller er der spørgsmål du ikke har fået svar på? Skriv til os her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

 
 
 
Ja, I må gerne opbevare mine oplysninger.
 
 

Ring til os nu på 71794593

Her er der links til vores referencer og testimonials og til bloggen, hvor vi skriver om faglige emner.