Strategisk samarbejdspartner

STRATEGISKE SAMARBEJDSPARTNERE

Green Moves er stadig et mindre konsulentfirma og indgår derfor udvalgte alliancer for at kunne levere brede kvalitetsydelser til vores kunder inden for en vifte af opgaver.

En klar forståelse for virksomheden mål og retning øger motivationen hos medarbejderne, hvilket øger produktivitet i virksomheden.


Inspirerer med faglig viden, faciliterer processerne og hjælper med at implementere løsningerne.


På billedes ses direktør Laura Raidla.


Se mere på hunderuphus.dkSupply Chain Consulting er en konsulentvirksomhed, der hjælper din virksomhed med at forbedre produktudviklingen, effektiviteten, øge produktiviteten, reducere omkostninger, reducere lead time og forbedre samarbejdet på tværs af afdelinger. Kort sagt hjælper vi dig med at forbedre din virksomheds bundlinie og skaber grundlag for fremtidig vækst.


Vi sætter en ære i at være med hele vejen fra projektstart til vi har set, at alt fungerer i drift. Efter en grundig potentialeanalyse designer og implementerer vi de nødvendige forandringer i din virksomhed. Det hele foregår i tæt samarbejde med dig. På den måde sikrer vi bedst, at de forbedrede processer indarbejdes i hverdagen på alle niveauer i din virksomhed - lige fra medarbejderen på gulvet til topledelsen.


Se mere på www.supplychainconsulting.nu


Green Moves IVS

Tobaksgården 3, 2.08

8700 Horsenstlf. +(45) 2976 4593

info@greenmoves.dk


CVR 37993875