Nyhedsarkiv

AKTUELT I ARKIV

 

Læs her vores historiske opdateringer i fuld længde

Konkurrencevindere, fødselsdag og rabatter

8.9.2017

 

Tak til alle jer, der har besvaret vores spørgeskema enten via mail eller via linket på hjemmesiden. Som tak for indsatsen udloddede vi tre præmier á 1 times sparring om, hvordan jeres virksomhed kan blive mere bæredygtig. Tillykke til vinderne af konkurrencen: Lisbet Daell Kristensen, Fredericia Kommune, Hans Jørgen Brodersen, Hydrogen Valley, og Knud Tybirk, Samsø Kommune.

 

Og så vender vi blikket mod os selv og siger tillykke igen, for i dag er det Green Moves 1 års fødselsdag. Vi fejrer fødselsdagen med 30 % rabat resten af september på Transporttjekket.

 

Nu med Advisory Board

5.9.2017

 

Green Moves er blevet beriget med et Advisory Board af kloge og erfarne erhvervsfolk, der har rødder i såvel kommuner og udviklings- og produktionsvirksomheder.

 

Advisory Boardet giver udsyn og sparring, og hjælper med at trykprøve nye strategier og produkter.

 

Se mere om medlemmerne af Advisory Boardet her.

 

 

Må vi præsentere: Green Moves' Webshop!

14.07.2017

 

Det er nødvendigt at tænke nyt for at kunne gøre nyt. Og selv om Green Moves betragter sig selv som et konsulenthus, har vi alligevel oprettet en webshop. Det kender vi ikke andre konsulenthuse, der har.

 

Vi har selvfølgelig gjort det, fordi det kan være en fordel for vores kunder. Ud over de skræddersyede opgaver, vi løser på baggrund af en individuel specifikation fra kunder, har vi jo også nogle standardydelser, vi tilbyder. Det er f.eks. Transporttjekket, hvor vi giver jer råd og anbefaling til at gøre driften af jeres kørsel mere bæredygtig og dermed billigere - eller det kan være de foredrag, vi tilbyder om forskellige aspekter af grøn omstilling.

 

Tjek webshoppen ud og se om der er noget for dig. Vi glæder os til at betjene dig :-) PS webshoppens superflotte ikoner er designet af Martin Bendtsen, vores praktikant som desværre har sidste dag i dag.

 

 

Vil I også spare penge på jeres transport?

3.07.2017

 

Så få tjekket vognparken hos Green Moves. Vi har udviklet et koncept, der giver jer den lavest mulige pris for ydelsen, og samtidig giver jer besparelser på driften af jeres kørsel.

 

Tjekket henvender sig til jer, der har en stribe biler, men har fokus på at tjene jeres penge på ydelser af forskellig slags - det kunne være håndværkere, vinduspudsere, anlægsgartnere, privat hjemmepleje, pizzaudbringning og tilsvarende.

 

Hvis det er et stykke tid siden I har kikket på at spare på kørslen, ligger der sikkert penge at hente. Skal vi hjælpe dig med at samle dem op, så se mere her.

 

Siden sidst.....

21.06.2017

 

... er der sket rigtig meget og vi har ikke prioriteret at opdatere "Aktuelt" sektionen!

 

Vi har deltaget i CSR Links konference om FNs 17 Bæredygtighedsmål, sagt farvel til Pia, vores meget dygtige praktikant, og sagt goddag til Martin, der er startet for tre uger siden - vi har deltaget i seminar på Aalborg Universitet om cirkulær økonomi, og Astrid har undervist i bæredygtighed på Erhvervsakademiet Lillebælt. Vi er også kommet videre med en sjov anvendelse af papirrullerne, der er omtalt nedenfor - men løsningen er ikke i mål endnu, så den kan vi ikke fortælle om på nuværende tidspunkt.

 

Ydermere pusler vi med at udvikle nogle nye og lettilgængelige produkter. Vi har et abonnement under opsejling, hvor du som abonnent får adgang til vores månedlige udgivelse i vores e-bogsserie med tilhørende månedligt webinar samt individuel sparring efter ønske. Første emne starter i det kommunale, med fokus på kommuners klima- og energistrategier. Hvis du ønsker at høre mere om abonnement og webinar kan du tilmelde dig et nyhedsbrev her.

 

 

Green Moves forstærker besætningen

24.04.2017

 

I dag starter Pia Lund Nielsen i 4 ugers praktik som konsulent ved Green Moves. Pia har en ph.d. i klimaeffekten på kulstofkredsløbet i terrestriske økosystemer - altså økosystemer på jorden. Ud over at vide en masse om kulstofkredsløbet, er Pia en haj til at researche, sætte sig ind i nyt stof, analysere, skrive, regne og regne den ud.

 

Pia kommer til at arbejde med et par e-bøger og med vores nye projekt om papirruller i cirkulær omsætning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RE-ZIP tænker ud af genbrugs-boksen

10.04.2017

 

RE-ZIP har et nyt koncept i støbeskeen for genbrugsemballage til webshops - cirkulær økonomi i praksis. Green Moves har udført beregninger på CO2 udledningerne ved anvendelsen af engangsemballage og anvendelsen af RE-ZIPs særlige emballage, der kan genbruges over 30 gange.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Certificeret til gode spørgsmål

6.04.2017

 

9 fulde kursusdage, 2 eksamensdage og 66 timers coaching senere er Astrid blevet certificeret teamcoach efter Uldall Consults koncept.

 

Uddannelsen giver teoretisk fundament og masser af træning i emotionel intelligens, social intelligens og systemintelligens. Elle roversat: hvor klog du er på dig selv og dine egne reaktioner, hvor klog du er på relationer mellem to personer og hvor klog du er på relationerne i et helt system. Det er meget spændende og ret fantastisk så store resultater man kan opnå ved at fokusere på de stemmer, der ligger i systemene. Blandt meget andet.

 

 

 

 

 

 

Sæson for projektansøgninger

23.2.2017

 

GUDP, MUDP, EUDP.... er det sort snak eller er du helt på hjemmebane? Bag disse forkortelser og mange andre overskrifter gemmer der sig mange såvel private som offentlige midler til forskning, anvendt forskning, udvikling, demonstration og test af nye produkter, forretningsgange, teknologier og andre metoder til at reducere CO2 udslippet og bedre bundlinjen.

 

Mange af puljerne har ansøgningsfrist i marts eller april 2017, og der er mange penge at hente. Afhængig af om din virksomhed er lille eller stor kan den få 40 - 60 % af budgettet i tilskud, både hvad angår løn eller udstyr.

 

 

Alcon får hjælp til at se på sig selv med nye øjne

2.2.2017

 

Alcon, der ligger i Låsby, og siden starten af 1970'erne har produceret halmfyr af høj kvalitet, får nu hjælp af Green Moves.

 

Der kommer nye lovkrav til røggasemission fra fyrene pr. 1.1.2018, og det giver anledning til at tage et frisk blik på virksomheden og forretningsmulighederne. I samarbejde med andre rådgivere peger Green Moves på nye forretningsmodeller og andre muligheder, som virksomhedens ledelse kan bruge til at træffe strategiske beslutninger ud fra.

 

Horsens Havn er ny kunde

10.1.2017

 

Bestyrelsen for Horsens Havn vedtog i 2015 en ny strategi for havnen, som omfatter, at havnen i de kommende år vil styrke den grønne profil og øge fokus på bæredygtig drift. Horsens bymidte vokser i disse år ned mod erhvervshavnen, og det gør støj til et særligt indsatsområde for havnen.

 

Disse to problematikker kan adresseres ved at udskifte de eksisterende dieselkraner til elektriske kraner. Green Moves skal nu levere den faglige del af en businesscase, der belyser reduktionen af støj og CO2-udledning og skal danne beslutningsgrundlag for om en sådan omlægning skal finde sted.

 

Vi glæder os meget til at samarbejde med Horsens Havn om den spændende opgave.

 

Coaching til særpris

22.12.2016

 

Det er en del af Green Moves kernekompetence at inddrage medarbejdernes viden og erfaring i udviklingen af grønne omstillingsløsninger i virksomheder. Derfor deltager Astrid Carl på Uldall Consults teamcoach uddannelse, som afsluttes med en eksamen og certificering i april 2017.

 

For at kunne opnå certificering i coaching er det nødvendigt at have dokumenteret coacherfaring i et vist timetal. Timetallet varierer, og for at blive certificeret på ACC niveau ved den internationale coach føderation ICF skal man dokumentere 100 timers coaching.

 

Astrid er ikke i mål med de 100 timer endnu, men vil gerne fremskynde processen. Derfor tilbyder hun coaching til en særpris på 500 kr/time indtil certificeringen fra Uldall Consult er i hus.

 

 

Kompetencerne bliver slebet

12.12.2016

 

For at kunne levere det bedst mulige stykke arbejde har uge 49 stået i uddannelsens tegn for Green Moves’ stifter, Astrid Carl. Tirsdag til fredag har Astrid været på kursus i først Bæredygtig Business og siden første del af en team coach-uddannelse.

 

Bæredygtig Business gør deltagerne skarpe på, hvor i en virksomhed man kan spare penge ved at blive mere bæredygtig – lige præcis det Green Moves hjælper virksomheder med.

 

Coach-uddannelsen er en del af Astrids bestræbelser på at blive endnu bedre til at få medarbejderne med i en grøn omstilling. Astrid og Green Moves tror på, at der er meget at komme efter i virksomhedens medarbejdere, når det kommer til grøn omstilling, og derfor fokuserer Green Moves også på medarbejderne, når der udarbejdes analyser over indsatsområder i virksomheden.

 

Nu kan du få klippekort til grøn omstilling

1.12.2016

 

For at være så fleksible som muligt tilbyder Green Moves nu et klippekort til konsulentbistand, når virksomheden står over for en grøn omstilling. Klippekortet giver mulighed for, at Green Moves kan hjælpe, når det passer ind i virksomhedens tidsplan, og det giver en fleksibilitet, der kommer virksomheden til gode.

 

I første omgang tilbyder Green Moves et klippekort til 10 arbejdstimer for 9.000 kroner, et klippekort til 2 halve dage til forberedelse og evaluering samt 2 hele arbejdsdage for 18.900 kroner og endelig også muligheden for at få lavet et klippekort, der passer til den enkelte virksomheds behov.

 

Indtil årets udgang er der 30 procent at spare i introduktionsrabat, hvor priserne på de to faste klippekort kommer ned på henholdsvis 6.300 kroner og 13.230 kroner.

 

 

Ud af hjemmekontoret og ind i erhvervscentret

1.12.2016

 

Efter en opstart i privaten er Green Moves flyttet til nye lokaler. Adressen hedder nu Bogøvej 15, Hinnerup hvor Green Moves har lejet sig ind i kontorfællesskabet Favrskov Erhvervscenter, der huser en række små og mellemstore virksomheder, som dækker et væld af forskellige forretningsområder.

 

Virksomheden havde de første par måneder til huse hos Astrid Carl selv, men med tilgangen af en ny medarbejder var det altså tid til at flytte til nye lokaler.

 

 

Green Moves udvider staben

30.11.2016

 

Antallet af hoveder i virksomheden er fordoblet for Green Moves, da Mikkel Guldbjerg Jensen den 30. november tiltrådte som kommunikationsmedarbejder. Mikkel er uddannet journalist og en stor del af hans arbejdsopgaver indebærer blandt andet opsætning af hjemmeside samt udarbejdelse af kommunikationsstrategi for virksomheden.

 

Mikkel er hos Green Moves i foreløbigt 8 uger, og han ser frem til at bidrage til virksomhedens udvikling med sine kompetencer inden for kommunikation og formidling.

Green Moves IVS

Østervangsvej 6

8450 Hammel

 

 

tlf. +(45) 2976 4593

info@greenmoves.dk

 

CVR 37993875