Kundereferencer

REFERENCER

Se udtalelser nedenfor

"Vi havde Astrid Carl til at fortælle om bæredygtighed og cirkulær økonomi på en af vores månedlige Business Brunch i Ringkøbing Skjern Erhvervsråd.


Emnet er vanskeligt og for mange – ”Hvordan gør man det rent praktisk?” Det var vi meget klogere på efter Astrids 60 minutters indlæg, hvor hun på en meget pædagogisk og samtidig jordnær måde fik fortalt budskabet, så det var til at forstå. Hele indlægget var krydret med konkrete eksempler på, hvem var lykkedes med bæredygtighed/cirkulær økonomi og også hvad er udfordringerne/faldgruberne. Det gjorde indlægget meget levende og yderst interessant. Deltagerne var meget spørgelystne og jeg kan absolut anbefale Astrid Carl, Green Moves, som indlægsholder, til et seminar eller som facilitator".


Hans Jørn Mikkelsen, Erhvervsdirektør


Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd har valgt Green Moves som samarbejdspartner til individuelle virksomhedsforløb om cirkulær økonomi i projektet GRO 2.0 (Grøn Ressource Optimering) grundet Green Moves kompetencer med udarbejdelse af strategiske handlingsplaner indenfor for cirkulær økonomi med udgangspunkt i den enkelte virksomhed.


Lars Korsgaard Jørgensen, Erhvervskonsulent

CLEAN har i forbindelse med projektet CLEAN Green Plan anvendt Green Moves til udførelse af besøgsscreeninger med fokus på cirkulær økonomi hos små og mellemstore syddanske virksomheder.


Astrid Carls kompetencer og viden omkring cirkulær økonomi har været en stor hjælp for udviklingen af projektet og har bidraget til såvel projektforbedringer som konkrete forretningsmuligheder hos de besøgte virksomheder.


Astrids kompetencer indenfor Cirkulær økonomi og erfaring med afvikling af lignende projekter gør Green Moves til en kompetent og relevant partner indenfor området.


Claus Meineche, Projektchef og Netværksleder

Green Moves IVS

Tobaksgården 3, 2.08

8700 Horsenstlf. +(45) 2976 4593

info@greenmoves.dk


CVR 37993875