Om os

HVAD ER GREEN MOVES OG HVEM ER VI ?

 

Enhver opgave er unik og vi har altid et tæt samarbejde med kunden. Sammen går vi på opdagelse i jeres behov og sikrer, at I får den rigtige - for ikke at sige bæredygtige - løsning, som giver jer sikkerhed for de resultater I ønsker jer. Vi har fokus på at være effektive og udnytte tiden godt.

 

Vores filosofi er, at kunden skal have den størst mulige værdi og udbytte af de løsninger, vi leverer, og derfor følger vi enhver opgave helt til dørs.

 

Af samme grund lægger vi stor vægt på at finde løsninger, som er godt forankret hos medarbejderne, da det giver det bedste udbytte på lang sigt.

Green Moves rådgiver både virksomheder, kommuner og netværk om cirkulær økonomi, bæredygtighed og grøn omstilling på såvel et strategisk, taktisk som operationelt niveau.

 

Virksomheden er stiftet i 2016 af Astrid Carl med et ønske om og en passion for at gøre en forskel, der både kan gavne økonomien og klimaet i en positiv retning.

 

Virksomheden har adresse i Hammel.

 

Green Moves har etableret et Advisory Board og har indgået alliancer med flere andre konsulenter, så vi har de bedste forudsætninger for at kunne løse de opgaver og udfordringer, vi bliver stillet over for.

 

Green Moves er medlem af CLEAN Cluster, Innovationsnetværk Service Platform, Transportens Innovationsnetværk og Inno-MT (miljø og teknologi), Netværk Randers samt Favrskov Erhvervsråd.

 

Green Moves IVS

Østervangsvej 6

8450 Hammel

 

 

tlf. +(45) 2976 4593

info@greenmoves.dk

 

CVR 37993875