Om os

OM OS


Hos Green Moves finder I kompetencer inden for cirkulær økonomi, bæredygtighed, ressourceoptimering, grønne forretningsplaner og de medarbejderprocesser, der skal til for at gøre visionære ideer til resultater


Green Moves rådgiver både virksomheder, kommuner og netværk om cirkulær økonomi, bæredygtighed og grøn omstilling på såvel et strategisk, taktisk som operationelt niveau.


Virksomheden er stiftet i 2016 af Astrid Carl med et ønske om og en passion for at gøre en forskel, der både kan gavne økonomien og klimaet i en positiv retning.


Green Moves har indgået alliancer med flere andre konsulenter, så vi kan løse jeres opgaver og udfordringer på et højt niveau.


Green Moves er medlem af CLEAN Cluster, Innovationsnetværk Service Platform, Transportens  Innovationsnetværk (TINV) og Inno-MT (miljø og teknologi), Ringkøbing Skjern Erhvervsråd og Business Horsens.


Tryk på logoet hvis du vil vide hvad Green Moves står for!

"Vi lover jer IKKE guld og grønne skove.


Men vi lover jer, at vi gør vores allerbedste for at I får både et økonomisk og et håndgribeligt udbytte, samtidig med at I har bidraget til at gøre verden mere bæredygtig.


Og det er vel ikke så tosset endda."


Astrid Carl, Direktør

Green Moves IVS

Tobaksgården 3, 2.08

8700 Horsenstlf. +(45) 2976 4593

info@greenmoves.dk


CVR 37993875