Cookiepolitik

Cookie- og persondatapolitik hos Green Moves

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


OBS: Vi er bekendt med kravet om, at vi skal tilbyde en ”opt-put” funktion på vores cookiebanner på forsiden. Dette er i øjeblikket ikke en løsning der er tilgængelig på one.com hvor vi har vores hjemmeside. Vi har efterlyst denne løsning og afventer om one.com opdaterer deres indstillinger, samtidig med at vi er i gang med at lede efter et webhotel, der tilbyder denne funktion.


Cookies

Denne hjemmeside anvender "cookies". En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende. Den kan have til formål at genkende din enhed, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette cookies på din hardware. Du kan finde en vejledning til, hvordan du sletter cookies på forskellige browsere her: https://minecookies.org/cookiehandtering/


Hvis du ikke ønsker at vores hjemmeside skal indsamle nogen oplysninger om dig, er det muligt at indstille din browser til, at blokere alt brug af cookies når du besøger en hjemmeside. Du kan finde en guide til hvordan du blokerer cookies under afsnittet ”Sådan finder du dine cookie-indstillinger” på dette link: https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/digitale-tjenester/saadan-undgaar-du-tredjeparts-cookies-paa-internettet


Vi kan dermed ikke opnå dit aktive tilsagn om at vi må efterlade cookies på din hardware, som loven siger vi skal, men vi må forlade os på, at du giver et tilsagn, hvis du vælger ikke at blokere vores cookies, og fortsætter med at bruge siden. Dette er en nødløsning til vi har fundet et nyt webhotel eller one.com har opgraderet funktionaliteten.


Hvis du blokerer cookies vil du kunne risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vores hjemmeside anvender tre forskellige cookies som du kan læse mere om her.


Vi benytter Google Analytics, som hjælper os med at analysere aktiviteten på vores hjemmeside. Ved hjælp af Google Analytics indsamler vi oplysninger om antallet af besøgende, deres færden på siden og deres tidsforbrug. Du kan læse mere om hvordan Google Analytics bruger cookies her: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/gajs/cookie-usage


Vi benytter også Google Fonts, som tillader os at benytte bestemte skrifttyper og designs på vores hjemmeside. Du kan læse mere om Google Fonts her: https://developers.google.com/fonts/faq


Derudover benytter vi cookies fra youtube.com, som tillader os at have videoer liggende på vores hjemmeside. Hvis disse cookies blokeres, kan man ikke afspille videoerne. Du kan læse mere om youtube’s brug af cookies her: https://policies.google.com/privacy?hl=en


Personoplysninger – persondatapolitik

Persondatalovgivningen giver den registrerede (den person der bliver indsamlet oplysninger om) nogle bestemte rettigheder. Disse rettigheder er:

  • Ret til indsigt
  • Ret til berigtigelse
  • Ret til sletning
  • Ret til begrænsning af behandling
  • Ret til dataportabilitet
  • Ret til indsigelse
  • Ret til ikke at være genstand for automatisk afgørelse


Du kan læse datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder her: https://www.datatilsynet.dk/media/6893/registreredes-rettigheder.pdf

Som en del af vores oplysningspligt overfor dem, vi indsamler personoplysninger om, skal vi give dem informationer om hvilke oplysninger vi indsamler, hvor længe vi opbevarer dem, hvorvidt vi videregiver oplysningerne til andre og hvilke rettigheder den registrerede har. Disse oplysninger kan læses nedenfor.  


Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. når du læser indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser.

Green Moves IVS indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger fra dit besøg på vores hjemmeside: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, arbejdsplads. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding af nyhedsbrev eller ved udfyldelse af en kontaktformular.


I vores CRM-system opbevarer vi oplysninger om vores kunder, samarbejdspartnere og andre kontakter fra vores daglige arbejde. Der er tale om både offentligt tilgængelige oplysninger, som vi f.eks. har indsamlet fra hjemmesider, eller oplysninger som vi har fået i emails fra eller i samtaler med de pågældende personer.


Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål

De oplysninger vi indsamler om dig, bruges til at

  • Udsende nyhedsbreve
  • Besvare henvendelser givet via vores kontaktformular.
  • Føre statistik over antal besøgende på vores hjemmeside.

Vi videregiver ikke oplysninger til tredjeparter med henblik på annoncering.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares højst i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen eller der er givet tilsagn til i forbindelse med samtykke. De offentligt tilgængelige oplysninger, vi har registreret uden samtykke, sletter vi, når de ikke længere tjener et legitimt formål. Vi indhenter altid samtykke til opbevaring af ikke-offentligt tilgængelige personoplysninger. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter. Dvs. at vi for eksempel videregiver oplysninger til Google Analytics for at kunne føre statistik over besøgende på hjemmesiden. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes udelukkende til statistiske formål, ikke til annoncering.

Vi benytter os herudover af services, der leveres af en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse 3. parter behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Et eksempel på dette er hjemmesiden Mailchimp, hvor vi opbevarer information om modtagerne af vores nyhedsbrev.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@greenmoves.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

 

Green Moves IVS

Tobaksgården 3

8700 Horsens

Telefon: 29764593

Email: info@greenmoves.dk

 

Ring til os nu på 29 76 45 93

Har du spørgsmål, så ring til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Green Moves IVS

Tobaksgården 3, 2.11

8700 Horsens



tlf. +(45) 2976 4593

info@greenmoves.dk


CVR 37993875

Denne hjemmeside benytter cookies. Vi bruger dem til at lave statistik over de besøgende på hjemmesiden og til afspilning af videoer. Ved at benytte sitet er du indforstået med brugen af cookies.

Læs mere om vores cookie- og persondatapolitik her
Jeg accepterer