Færdige koncepter

FÆRDIGE KONCEPTER

Transporttjek - basispakke og tilkøbspakke

Hvis I vil optimere jeres drift, så I sparer drivmidler og dermed både penge og CO2 udslip, kan vi hjælpe jer.

 

Vi har udviklet et koncept, hvor vi gennemgår jeres aktuelle situation for tekniske hjælpemidler, kundeaftaler, driftsrutiner m.v. Når vi har kort lagt jeres status, giver vi jer anbefalinger til, hvordan I kan gøre det bedre, og hvordan I får omsat anbefalingerne til praksis.

 

I kan vælge basispakken, som afvikles gennem to møder mellem den kørselsansvarlige og Green Moves. Ønsker I at involvere medarbejderne, så I både høster deres gode ideer og tager hånd om deres betænkeligheder, kan I tilkøbe et forløb, hvor vi inddrager dem.

 

Læs mere generelt om transporttjekket, og om basispakken og tilkøbspakken.

Foredrag

Bæredygtighed, cirkulær økonomi, industriel symbiose, vedvarende energi - der er meget at holde styr på. Den grønne omstilling er fluffy og svær at få hold på, indtil man har knækket koden.

 

Ønsker I at få oversigt for en større skare, kan I få hjælp af vores foredrag om aktuelle og relevante problemstillinger inden for den grønne omstilling.

 

Læs mere om foredragene her.

 

 

Screening for nye miljømål og energimål

Er I certificeret efter ISO 14001 eller ISO 50001 er der et krav om fortløbende forbedringer på miljømålene hhv. energimålene. Når man har forfulgt de åbenlyse miljømål, kan det være svært at finde på flere.

 

Her kan I få hjælp hos Green Moves - uanset om I er certificerede eller ej.

 

Læs mere om konceptet for screening af nye miljømål og energimål.

Green Moves IVS

Østervangsvej 6

8450 Hammel

 

 

tlf. +(45) 2976 4593

info@greenmoves.dk

 

CVR 37993875