Foredrag

FOREDRAG OM GRØN OMSTILLING

 

Hvad er grøn omstilling egentlig? Og hvordan er det relevant for de enkelte virksomheder?

 

Green Moves tilbyder foredrag, der forklarer om baggrunden og nødvendigheden for den grønne omstilling. Foredragene inspirerer og konkretiserer, hvordan grøn omstilling kan blive til virkelighed hos jer.

 

Målet er, at foredraget skal give merværdi for tilhørerne, og derfor tilpasser vi alle foredrag efter modtagergruppen - uanset om er I er chefgruppen på tværs af forvaltningerne i en kommune, en brancheforening, medlemmer af erhvervsrådet, en personaleforening, en borgerforening eller en privat koncern, der har valgt at sætte fokus på et tema.

 

Ønsker I et emne, der ikke er omtalt nedenfor, så kontakt os - vi kan finde ud af det meste inden for grøn omstilling.

 

"Grøn omstilling er kommet for at blive"

Foredraget sætter spotlight på behovet for grøn omstilling, og hvorfor det vedkommer alle. Der gives en kort indføring i klodens situation med hensyn til ressourcer, råvarer, årsager til klimaforandringer og hvordan det er knyttet til produktionsvirksomheders og transportørers forretning og vilkår.

 

Aktuel og kommende lovgivning på området, og hvilke krav der stilles til erhvervslivet, vil blive gennemgået.

 

Der peges på forskellige generelle løsningsmuligheder, som kan inspirere til, hvordan man kan gribe arbejdet an i sin egen virksomhed.

 

 

"Når professionel transport skal være bæredygtig"

Et oversigtsforedrag, der folder bæredygtighed inden for transportområdet ud.

 

Vi kommer ind på alle de muligheder, der er for at ændre aftaler og adfærd, og hvilke krav I kan møde jeres leverandører med - eller blive mødt med af jeres kunder.

 

Vi kommer også ind på forskellige typer af drivmidler som bionaturgas, metanol, brint og elektricitet, og hvilke muligheder og begrænsninger det giver for forskellige typer af køretøjer.

 

 

"Cirkulær økonomi i praksis"

Cirkulær økonomi er et af de moderne udtryk, som det kan være svært at nå at forholde sig til, når man sidder i en travl hverdag i en virksomhed.

 

I foredraget får du at vide, hvorfor du skal interessere dig for cirkulær økonomi og hvilke muligheder, der venter på dig, hvis du tager udfordringen op.

 

 

For priser og vilkår se nærmere her.

 

JA TAK, KONTAKT MIG!

 
 
 
 
 

Green Moves IVS

Østervangsvej 6

8450 Hammel

 

 

tlf. +(45) 2976 4593

info@greenmoves.dk

 

CVR 37993875